Huisdieren vragen veel verzorging en daarbij hoort ook vachtverzorging.

 

Na een bezoekje aan het salon ruien ze minder, hebben een glanzende vacht, zijn verlost van hun loszittende vacht,  vervelende klitten zijn verwijderd, hun nageltjes zijn weer geknipt, het haar van onder hun pootjes is verdwenen,  ze zijn weer bijgewerkt … kortom ze zijn weer perfect in orde  en voelen zich goed in hun vel .

 

In het salon verwelkomen we  honden en katten,  elk met hun eigen vachtsoort en rasstandaard.  Sommige  worden enkel uitgeborsteld , gewassen en de nageltjes en oortjes worden verzorgd, andere worden getrimd, geëffileerd of geknipt.  Door onze opleiding en de vele bijscholingen kunnen wij  u als baasje perfect helpen bij de verzorging van uw hond/kat. 

 

Het is aangeraden om elke hond, ongeacht het ras, tweemaal per jaar een verwenbeurtje te bezorgen in het salon.

 

U  kunt ook steeds bij ons terecht bij alle vragen die U heeft over de verzorging van uw beste vriend en op vraag helpen wij u graag op weg met de juiste manier van thuisverzorging.

 

Wij doen ook puppygewenning tot de leeftijd van 3 maanden, de hondjes komen dan eens langs in het salon, ze worden eens op de trimtafel gezet, geborsteld,  eventueel wat haar tussen de pootjes  knippen, nageltjes worden geknipt, zo leert uw hond kennis maken met het salon, het duurt niet lang en deze positieve kennismaking met het salon wordt dadelijk ingeprent.

 

Als we merken dat het u echt niet lukt om thuis uw hond te borstelen, dan kan je éénmalig in het salon gratis op workshop komen, je leert dan met je eigen materiaal je eigen hond te onderhouden.  Zien we nadien dat dit nog niet lukt, dan kan je bij ons terecht voor een tussentijdse kambeurt, dit aan uurtarief, veel hondjes zijn gebaat bij dit systeem.

 

Wanneer u gehinderd wordt en uw afspraak niet kan nakomen, vragen wij U vriendelijk ons hiervan te verwittigen.   Wij reserveren tijd voor u en wanneer we merken dat u uw afspraak niet nakomt zonder reden of of u steeds uw afspraak te laat annuleert, dan kunnen wij een vergoeding van 50% van de gevraagde verzorging vragen.